Prijavljivanje za novi ciklus CCNP Enterprise programa – 20.02.2024. godine

U toku je formiranje grupe za CCNP kurs koji startuje 20. februara 2024. godine.

CCNP obuka okvirno traje 4 meseca. Predavanja će biti održavana 2 puta nedeljno, utorkom i četvrtkom u terminu od 17 do 21 časova.

Omogućena je obuka putem servisa za učenje na daljinu.

Sva predavanja se snimaju, tako da studenti koji su sprečeneni da prisustvuju nekim od predavanja mogu kasnije da odgledaju video materijal.

CCNP Enterprise sertifikat se stiče polaganjem minimum 2 ispita i za svaki od tih ispita postoji odgovarajući kurs čiji je program usklađen sa zahtevima pojedinačnih ispita koji su potrebni za sticanje CCNP Enterprise sertifikata. Preporuka je da kandidati koji se prijavljuju za CCNP kurseve poseduju znanje ili opciono CCNA sertifikat koji podrazumeva da je kandidat prethodno savladao osnovnu problematiku mrežnih tehnologija i da je spreman za dalju nadogradnju koja se nudi ovim kursevima.

Cisco Certified Network Professional (CCNP) Enterprise sertifikat  potvrđuje sposobnost kandidata da izvrši planiranje, implementaciju, verifikaciju i troubleshooting LAN i enterprise klasa mreža. Osim toga, vlasnik ovog sertifikata je sposoban da aktivno sarađuje i učestvuje u rešavanju problema sa kadrovima zadruženim za implementirana security, voice wireless rešenja. Ovaj kurs je idealan za one sa najmanje godinu dana radnog iskustva u mrežnom okruženju kao i za one koji su spremni da unaprede svoje veštine tako što će moći da primene kompleksnija mrežna rešenja. Oni koji ostvare CCNP Enterprise sertifikat su prethodno pokazali da imaju sposobnost koja se zahteva na korporativnim pozicijama kao što su mrežni inženjer, inženjer podrške, sistem inženjer ili mrežni tehničar. Znanje iz oblasti rutiranja i switching-a kao posledica pripreme ovog sertifikata obezbeđuje trajnu osnovu s obzirom da su ove veštine podjednako relevantne u današnjim fizičkim mrežama kao i budućim virtualizovanim mrežnim okruženjima.

CCNP Enterprise sertifikat se sastoji iz polaganja dva ispita i to technology core – ENCOR ispita i jednog od 6 concentration ispita (ENARSI, ENSDWI, ENSLD, ENWLSD, ENWLSI, ENAUTO).  Ovaj program ukupno sadrži 90 časova teoretskog rada uz prisustvo sertifikovanih Cisco instruktora. Pored toga, svi polaznici imaju mogućnost online pristupa lab okruženju i samostalnog vežbanja kroz case study forme, tokokm trajanja kursa.

U okviru RCUB mrežne akademije možete slušate sledeće ispite:

CCNP Enterprise:

Core ispit:
350-401 ENCOR Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR)
Concentration ispit:
300-410 ENARSI Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI)

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže

Comments are closed.