Home
Novosti
O Cisco Networking Academy programu
Upis
CCNP R&S kurs
CCNA (R&S) kurs
CCNA Security
RCUB - Regionalna Cisco akademija
Cene kurseva
Linkovi
O nama
Kontakt
Izvrstan uspeh studenata na polaganju CCNA ispita
Od 17. do 26. januara održano je polaganje CCNA ispita za 23 studenta koji su kurs slušali od februara do decembra 2004. godine.

Naši polaznici su nas već navikli na dobre rezultate, ali sada su bili bolji nego ikad - njih 20 je položilo i time steklo CCNA sertifikat.

Čestitamo svim studentima koji su položili, a ostalima želimo da se što pre pridruže CCNA zajednici. Zahvaljujemo se SC akademiji na odlično organizovanim polaganjima
 
Promocija Cisco Networking Academy programa u prostorijama RCUB-a
U sredu 9.10.2002. godine u prepunoj sali RCUB-a, pred više od trideset predstavnika Univerziteta, fakulteta, viših škola i Vojske Jugoslavije, održana je prezentacija Cisco Network Academy programa. Članovi RCUB RA tima, kao i Area Manager same kompanije Cisco Systems, upoznali su prisutne sa prednostima programa, izvođenjem nastave, materijalima, i mogućnostima formiranja Lokalnih akademija.
Opširnije...
 
Još jednom, naši studenti sjajni na CCNA ispitu
Od 13. do 17. juna održano je polaganje CCNA ispita za 20 studenata koji su CCNA kurs slušali od septembra 2004. do juna 2005. godine.

Više zaista nije iznenađenje kada kažemo da su naši studenti bili odlični na ispitu - njih 18 je položilo i time steklo CCNA sertifikat.

Opširnije...
 
Završen kurs za 4. generaciju studenta CCNA programa

Računarskom centru Univerziteta u Beogradu (RCUB) završen je CCNA kurs za prvu generaciju polaznika. Kurs je održan u četiri semestra od septembra 2004. do juna 2005. godine. Kurs je uspešno završilo ukupno 21 polaznik, od 23 koliko ih je ukupno upisalo 1. semestar.

U junu, studente očekuje polaganje i ispita za sticanje samog CCNA sertifikata. Poželimo im sreću!

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 3