Home
Novosti
O Cisco Networking Academy programu
Upis
CCNP R&S kurs
CCNA (R&S) kurs
CCNA Security
RCUB - Regionalna Cisco akademija
Cene kurseva
Linkovi
O nama
Kontakt
Osnovne informacije

Networking Academy program je model elektronskog učenja koji uključuje Web-bazirane obrazovne materijale, online testiranje, praćenje trenutnog znanja studenata, trening i podrška instruktorima kao i praktični laboratorijski rad. Networking Academy program se odvija na univerzitetima, srednjim i višim školama i ostalim obrazovnim ustanovama.

Formalno uspostavljen 1997. godine od strane najeminentnije kompanije u oblasti mrežnih tehnologija Cisco Systems, Networking Academy program predstavlja kurs ukupnog trajanja osam semestara/560 časova koji se bavi dizajnom, izgradnjom i održavanjem računarskih mreža. Putem kursa, studenti se pripremaju za dobijanje industrijskih sertifikata poput Cisco Certified Network Associate (CCNA), Cisco Certified Network Professional (CCNP) i Network+. Program kombinuje predavanja i online učenje sa praktičnim laboratorjskim vežbama na kojima studenti primenjuju stečeno znanje radeći na pravim mrežama.

Posle četiri semestara i 280 časova, studenti su potpuno osposobljeni za polaganje ispita za CCNA sertifikat. CCNA sertifikat je prvi korak u Cisco Career Certification programu, koji se završava CCIE sertfikatom, najrespektabilnijim sertifikatom u oblasti računarskih komunikacija.