Home
Novosti
O Cisco Networking Academy programu
Upis
CCNP R&S kurs
CCNA (R&S) kurs
CCNA Security
RCUB - Regionalna Cisco akademija
Cene kurseva
Linkovi
O nama
Kontakt
Završen kurs za 1. generaciju studenta CCNA programa
U Računarskom centru Univerziteta u Beogradu (RCUB) završen je CCNA kurs za prvu generaciju polaznika. Kurs je održan u četiri semestra od marta do decembra 2004. godine. Kurs je uspešno završilo ukupno 22 polaznika, od 24. koliko ih je ukupno upisalo 1. semestar.

Može se slobodno reći da je kurs prevazišao očekivanja kako studenata tako i samih instruktora, i to kako po gradivu i načinu predavanja, tako i po neponovljivom druženju i novosklopljenim prijateljstvima i kontaktima.
Za sam program, posebno je značajan podatak da se više od 75% studenata se izjasnilo da želi da pohađa i druge kurseve u okviru Cisco Networking Academy programa, što predstavlja novi zadatak za zajednicu Cisco akademija u Srbiji.

U ponedeljak 29.12.2003. održana je svečanost na kojoj su uručene diplome i prigodni pokloni kancelarije Cisco Systems u Beogradu, kojoj se posebno zahvaljujemo.
1generacija
Krajem januara 2004. godine, svršene studente očekuje polaganje i ispita za sticanje samog CCNA sertifikata. Poželimo im sreću!