Home
Novosti
O Cisco Networking Academy programu
Upis
CCNP R&S kurs
CCNA (R&S) kurs
CCNA Security
RCUB - Regionalna Cisco akademija
Cene kurseva
Linkovi
O nama
Kontakt
Arhiva


Promocija Cisco Networking Academy programa u prostorijama RCUB-a
U sredu 9.10.2002. godine u prepunoj sali RCUB-a, pred više od trideset predstavnika Univerziteta, fakulteta, viših škola i Vojske Jugoslavije, održana je prezentacija Cisco Network Academy programa. Članovi RCUB RA tima, kao i Area Manager same kompanije Cisco Systems, upoznali su prisutne sa prednostima programa, izvođenjem nastave, materijalima, i mogućnostima formiranja Lokalnih akademija.
Opširnije...
 
Ponovo maksimalni učinak naših CCNA studenata

Od 2. do 12. juna održano je polaganje CCNA ispita za 12 studenata koji su CCNA kurs slušali od septembra 2005. do juna 2006. godine. Reći da su svi studenti položili ispit za CCNA sertifikat i nije neka vest. Ipak ova generacija se od drugih generacija izdvojila ne samo odličnim rezultatima na samom CCNA ispitu (čak sedam studenata sa 100% uspehom), već i sjajnom atmosferom od samog početka kursa, kako na časovima tako i van njih. Svima im od srca čestitamo i želimo puno uspeha u budućem životu i radu.

septembar_2005_1septembar_2005_2
 
Student naše Cisco akademije dobio nagradu za studenta godine!

Na godišnjoj konferenciji Cisco akademija održanoj u Valensiji od 8. do 9. septembra naš bivši student Vinko Draganja je dobio nagradu za najboljeg studenta u EMEA regiji (Evropa, Bliski istok i Afrika).

Opširnije...
 
Još jednom, naši studenti sjajni na CCNA ispitu
Od 13. do 17. juna održano je polaganje CCNA ispita za 20 studenata koji su CCNA kurs slušali od septembra 2004. do juna 2005. godine.

Više zaista nije iznenađenje kada kažemo da su naši studenti bili odlični na ispitu - njih 18 je položilo i time steklo CCNA sertifikat.

Opširnije...
 
Završen kurs za 4. generaciju studenta CCNA programa

Računarskom centru Univerziteta u Beogradu (RCUB) završen je CCNA kurs za prvu generaciju polaznika. Kurs je održan u četiri semestra od septembra 2004. do juna 2005. godine. Kurs je uspešno završilo ukupno 21 polaznik, od 23 koliko ih je ukupno upisalo 1. semestar.

U junu, studente očekuje polaganje i ispita za sticanje samog CCNA sertifikata. Poželimo im sreću!

 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 2